zondag 30 januari 2011

Silly-workshopproject

Twee weken geleden hadden we een Silly-workshopdagje, zie ook het berichtje wat ik er al eerder over schreef. Zes dames in bezit van een Silhouette die ze amper gebruiken, ik was dus 1 van hen. Maar Corinne wist ons met de workshop zo enthousiast te krijgen dat ondertussen iedereen druk is met de Silly. Eindelijk is het project, wat Corinne voor ons bedacht had, ook af. 
De basis is een pot van IKEA. De zwarte teksten op het glas zijn uitgesneden uit vinyl. Het hart op de voorkant is getekend met een sketchpen. De label met tekst is zelfgemaakt. De doosjes zijn patronen die we met de Silhouette uitgesneden hebben. En zelfs de bloemen zijn uitgesneden met de Silhouette. Wil je zelf ook zo'n pot maken? Kijk dan op het blog van Corinne, daar staat een uitgebreide werkbeschrijving.

Het papier wat ik gebruik hebt is 'Sugar Cookie' van Nikki Sivils
En de heerlijke zoete hartjes in de pot komen van de HEMA.

Oja, het nieuwe Scrapbookmagazine valt de komende dagen weer op de mat bij de abonnees en eind van de week zal hij ook weer in de winkel liggen. Van mij deze keer maar 1 layout, maar wel 2 minialbums, eentje met het leuke papier van My minds eye, en een canvasalbum met de eerste eigen papierlijn van Paper & Pictures. En zal ik jullie eens een nieuwtje verklappen?  Aan de tweede papierlijn word al hard gewerkt.
Laat me weten wat jullie van het SBM vinden, ben ik altijd erg nieuwsgierig naar.

Het beloofd een drukke maar wel een erg leuke week te worden, het kan dus even duren voordat er weer een berichtje komt van mij. 
Veel plezier allemaal, X Lea

7 opmerkingen:

 1. superleuke projectjes! En wat een slim idee om zo'n dagje te houden. Soms moet je even weer warm gemaakt worden voor een item...haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zit er super leuk uit :D
  ik had de nieuwe SMB al binnen vrijdag al :D

  *Kus Patries*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke pot LEa!! Helaas heb ik zo'n apparaat niet maar ik vind et wel heel leuk om je project te zien. Groetjes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er super uit!!! ik heb geen sil en neem er ook niet eentje mij vel te ingewikkeld hahaha
  ik vond jouw mini's echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is leuk geworden. veel creatief snij plezier

  gr corinne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een mooie projecten heb je gemaakt. en ben benieuwd naar het nieuwe SBM.

  liefs heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldige pot leuk met al die doosjes op de deksel!!!
  Fijne week!!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.