zaterdag 22 januari 2011

Paper & Pictures on tour !!!

Vandaag samen met Moon voor het eerste op locatie een workshop gegeven. We waren in Oude Tonge op Goeree Overflakkee. Afgelopen jaar op de Kreadoe kwam Ada langs bij de stand van Paper & Pictures en gaf aan het jammer te vinden dat wij zover wegzaten. Spontaan riep ik als je 20 personen bij elkaar krijgt komen wij wel naar je toe... (eerlijk gezegd dacht ik dat het haar niet zo lukken) maar twee weken later hadden we contact, ze had een hele groep enthousiaste dames. En ja dan kan ik het natuurlijk niet af laten weten, dus datum geprikt, workshop uitgezocht... en vandaag was het zover.

De start vanochtend ging niet helemaal zoals gewenst, ik had een lekke band toen ik wilde gaan en Moon had zich verslapen. Maar toch lukt het ons op tijd in Oude Tonge te zijn. In een gebouw midden in het centrum van het pittoreske Oude Tonge werden wij ontvangen met koffie en allerlei lekkernijen.
Het was een erg diverse groep; ervaren scrappers, minder ervaren scrappers en dames waarvoor dit de eerste ervaring met scrappen was. Even spannend hoe het zou gaan... maar het ging allemaal voortreffelijk.
Het was een gezellige relaxte dag, de boekjes zijn in de meeste gevallen niet helemaal afgekomen, maar de dames waren enthousiast en ik heb goede hoop dat de boekjes snel afgemaakt worden.

Ada en Coby bedankt voor het organiseren en vooral ook voor de heerlijke lunch, en alle andere dames bedankt voor de gezellige dag.

Ik kreeg zaterdagavond laat nog een mail van Patries, zij heeft het boekje al helemaal af en op haar blog staan, heel mooi geworden!
Ook Wilmi's boekje is af, neem een kijkje op haar blog!

Groetjes Lea

9 opmerkingen:

 1. Super bedankt voor deze leuke dag. Ik heb je net even een mail gestuurd :) mijn boekje is net af en ben hem op mn blog aant zetten!

  *Kus Patries*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. geweldige dag gehad
  heb het af alleen nog foto`s zoeken die erin kunnen
  bedankt dames
  groetjes ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WOW wat leuk. 20 dames,WOW. En het ziet er echt goed uit met al die ruimte. Zometeen maar eens kijken op het blog van Patries.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat ziet dat er gezellig uit.

  liefs heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hey Lea dat klinkt super gezellig!! Nog bedankt voor je berichtje!! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk en wat een eer om dit te doen zeg!

  groetjes,
  monique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Lea

  Zo te lezen hebben jullie en de dames het goed naar jullie zin gehad. Wanneer is de volgende P&P on tour??
  groetjes de twins

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou, het was inderdaad geslaagd hoor!
  Ik heb het erg gezellig gehad, en schreef ook al bij Moon: leuk om jullie "in het echt" te zien!
  Ik heb 'm ook af, het boekje,ben er erg blij mee!
  groetjes,
  Wilmi

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.