zondag 6 februari 2011

Trubbeltrutten

Trubbeltrutten? Mijn Collega Wilma vormt samen met haar vriendin Gonny het duo de Trubbeltrutten. Eens per jaar maken ze zelf een show met sketches en eigengemaakte liedjes en treden ze op. Dit jaar ben ik gaan kijken en het was echt geweldig. Een andere collega van ons, Karin, heeft enorm geholpen met het maken van de kleding.
Vandaar dan ook dit boekje in de vorm van een naaimachine, een bedankje voor Karin van de Trubbeltrutten.
Ik heb het boekje gemaakt met de restanten van de workshop van twee weken geleden. De basis is een boekje van Maya Road, verder is er papier gebruikt van My Minds Eye. Ook zijn er pagina's beplakt met patroonpapier en pagina's uit een oud boek. De bingosteentjes, kraft enveloppen en transparante dollys zijn ook van Maya Road. Verder is er veel gebruik gemaakt van lintjes en allerlei embellishments die te maken hebben met kleding maken. Ben benieuwd of ze het allemaal leuk vinden, het was in ieder geval leuk om te maken.

groetjes Lea

6 opmerkingen:

 1. wat een leuk boekje heb je gemaakt.

  liefs heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lea, wat een geweldig tubbeltrutten boekje. Ik heb me heerlijk zitten verbazen omdat ik dit "gefrummel" van jou helemaal niet ken, maar wat is het leuk. Bij zulke foto`s hoort ook veel frutsels en frommels. Ik vind hem super !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Lea
  wat een leuk boekje heb je ervan gemaakt.
  Ik stuur de uitleg van het breien door naar je

  groetjes de twins

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij vinden het ook een super mooi boekje geworden. Jammer dat we het weg moeten geven, maar wel heel leuk OM weg te geven.
  Lea, bedankt dat je het voor ons wilde maken.
  De TrubbelTrutten (Wilma en Gonny)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gaaf boekje Lea, hartstikke leuk gedaan. Gave naam hebben je collega's bedacht hihi, ik had er wel bij willen zijn ...
  Liefs Carin

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.