woensdag 12 januari 2011

Workshops

Afgelopen zaterdag was het zover; ik gaf mijn workshop 'All about next year' bij Paper & Pictures in Doorn. De workshop was vol geboekt. Een aantal bekende dames maar ook een aantal nieuwe gezichten. Dames die zelfs nog nooit bij P&P geweest waren, gelukkig gingen ze allemaal tevreden naar huis. Het was een gezellig dag mede ook door de twins die deze dag de winkel draaiende hielden!
Posted by Picasa
De volgende workshop die ik geef is op 22 januari (volgende week zaterdag). Dan ga ik samen met Moon de workshop 'Sew Stitched Maya Road' geven. Deze workshop is ontworpen door Monique Jacobs.
We geven deze workshop op locatie in Oude Tonge op Goeree Overflakkee. Er zijn nog een paar plekjes vrij dus heb je niets te doen, mail me dan (wijchen@gmail.com)en doe gezellig mee volgende week! Hieronder een foto van het album wat we gaan maken.
Groetjes Lea

3 opmerkingen:

 1. Succes met "Papergirlz on locatie."
  we horen wel hoe het gegaan is

  grx de twins

  BeantwoordenVerwijderen
 2. succes met het geven van de workshop. En je workshop ziet er super uit. Kon helaas niet komen zaterdag maar heb je pakket besteld.

  liefs Heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WOW het was super gaaf. Hij is hier bijna af :D zodra hij klaar is zet ik hem op mn blog kun je komen kijken als je zin hebt

  http://xx--patries--xx.blogspot.com

  *Kus Patries*

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.