woensdag 18 juli 2012

Album Los Angeles !!!

Ja hij is helemaal klaar; mijn album van het tripje naar Los Angeles afgelopen januari, het was zo leuk om weer door de hele stapel met foto's en herinneringen te gaan. 
Wat is scrappen dan toch een heerlijke hobby.
Ik heb gebruikt een album en papier van Teresa Collins. Dit pakket had ik nog liggen van een jaar geleden, het was toen 1 van de workshops op het Fairytale-event. Eigenwijs als ik ben heb ik niet helemaal de aanwijzingen van de workshop gevolgd, maar met het materiaal uit het pakket er een eigen draai aangegeven.
Op de binnenkant aan de achterkant heb ik een zakje geplakt wat we kregen bij het inchecken in ons hotel, er zat een warm chocolate cookie in. Hier gebruik ik het om er extra foto's in te doen die ik niet opgeplakt heb.
 Het hele album bestaat uit pagina's in allerlei vormen en maten, ook zijn er veel tags met extra foto's toegevoegd. De journaling heb ik geschreven op tekstblokken die afgedrukt zijn op kraftpapier.
 Hieronder nog een paar foto's van verschillende pagina's... De foto's spreken voor zich, het was een geweldige vakantie en we hebben met zijn viertjes veel plezier gehad.NU de tafel in de hobbykamer weer opruimen en dan kunnen we met het volgende project beginnen; workshops voor het Fairytale gaan voorbereiden. Snel na de vakantie volgen de eerste sneekpeaks!
Fijne vakantie allemaal, Lea

1 opmerking:

  1. wat een mooi album heb je gemaakt. inderdaad erg anders dan die ik heb gemaakt met dat pakket.

    liefs heidie

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.