zondag 27 februari 2011

Workshops!

Dat is weer even geleden dat ik heb geschreven... maar dat wil niet zeggen dat ik niet creatief ben bezig geweest, in tegendeel. Maar het is allemaal werk voor de tijdschriften. Ook heb ik een aantal leuke zeepkettingen gemaakt en heb ik zitten breien. Foto's volgen nog.

Maar nu even jullie aandacht voor het volgende..
Aanstaande zaterdag geef ik samen met Moon een workshop bij Paper & Pictures. We maken een aantal leuke dingen met frisse lentepapiertjes! Er zijn nog een paar plaatsjes vrij, dus heb je zin in een dagje relaxed freubelen, geef je dan snel op!

In april vieren we weer een jubileum bij Paper & Pictures en dat is een leuke reden om een buitelandse gast over te laten komen. Dit jaar komt Carolyn Peeler, ze werkt voor het bekende merk Melissa Francis!
We gaan een collage maken in vintage stijl, weer eens wat anders dan ik normaal doe. En ik zeg we, omdat ik natuurlijk zelf ook de workshop ga volgen, samen met een aantal andere Papergirlz op de vrijdagavond, gaat vast weer heel gezellig worden.
En of dat allemaal nog niet genoeg is, weet ik uit betrouwbare bron dat er dat weekend nog veel meer op stapel staat; een aantal Papergirlz zijn heel druk op het moment met alle voorbereidingen.... en meer mag ik er nog niet over zeggen. Maar maak dat weekend tijd om even in Doorn langs te komen, combineer het eventueel met het stempelweekend in Zeist.

tot snel weer met nog veel meer nieuws!
Groetjes Lea

4 opmerkingen:

 1. klinkt als een hele leuke workshop. helaas kan ik zaterdag niet.

  liefs Heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. klinkt weer super.....
  enne ben nog steeds bezig om hubbie om te kletsen : )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel succes zaterdag met de workshop, Lea!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke dingen liggen er weer op stapel. Heel veel plezier dit weekend!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.