woensdag 18 maart 2009

De nieuwe winkel

Ook vandaag weer langs geweest in Doorn. Het is er gezellig druk op het moment. Het inrichten van de nieuwe winkel, een winkel die wel 3 of 4 x groter is dan de huidige winkel!!! En dat betekent dus heel veel nieuwe spullen, deze spullen beginnen nu binnen te komen, alleen gisteren al 60 grote dozen uit America, vol met de nieuwste spullies.....Oooooooooohhh wat is het dan moeilijk om ervan af te blijven..... Hieronder tafels vol nieuwe spullen, Hanneke en Jolan druk met uitzoeken en alles prijzen...
En een kijkje in de winkel. De kleuren zijn bruin, beige en creme en veel steigerhout. Hieronder zicht op de workshopruimte met een ouderwets schoolbord. De nieuwe kasten; geeft goed weer hoe het sfeertje in de winkel gaat worden. En zoals jullie op deze foto kunnen zien; het is echt megagroot.
Ben benieuwd wie ik allemaal ga zien met de opening op 3 april. De hele eerste week van april is het feest, jullie ontvangen één deze dagen een nieuwsbrief, maar ik kan alvast verklappen dat er veel leuke dingen zijn. Het openingsweekend zijn er doorlopend gratis make and takes, leuke aanbiedingen, verlotingen etc.... De rest van de week iedere dag een leuke workshop en is de winkel ook iedere avond open.

12 opmerkingen:

 1. Ik ga denk ik wel ergens plek maken die week om langs te gaan...
  *wacht op de nieuwsbrief*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er al gaaf uit he? Ik was er vanochtend. Heb ook lekker in de nieuwe winkel rond gelopen en de nieuwe artikelen bekeken. Wat een gave spullen zijn er binnen gekomen. Om te smullen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook voornemens om de opening mee te maken. Ik vind het al een feest om de "kleine" winkel te bezoeken, laat staan de nieuwe grotere. Ik kijk er nu al naar uit!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh mijn god....... wow.....
  Dit is echt SUPER!!!!!!!!!!!

  Kan niet wachten totdat het zover is.
  Ik kom zeker een kijkje nemen....

  wow... ben echt onder de indruk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heerlijk een grote scrapwinkel. Kan niet wachten.

  Groetjes Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's Lea. Super dat je daar aan gedacht heb. Pfff en wat een ruimte he? Ik wens je morgen een super leuke dag toe (hi, hi en je kadootje is ook binnen gekomen vanmiddag)tot zaterdag Jolan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een supergave foto's!!!!
  Wooh, ik kom morgen. ook lekker helpen. Van harte gefeliciteerd vandaag!!!! Zonniger kan niet lijkt mij!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Er is er een jarig hoera, hoera dat kun je wel zien dat is zei....... tot morgen Jolan

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohhh heb ik dat gemist... was je gisteren ook jarig (mijn oudste is 18 geworden)... nog gefeliciteerd :)

  En super om die foto's al te zien... kan bijna niet wachten tot ik kan komen kijken!
  ik kom zondag 5 april een kijkje nemen :D

  Groetjes Anja
  Be smart, make art.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hoi Lea, WAUW...wat word de winkel toch gaaf he? Jeanet, Noortje en ik zijn vrijdag ook even wezen helpen....en jeetje...het is inderdaad moeilijk om van al die nieuwe spullies af te blijven!!! :-) (dat is dus ook niet gelukt...LOL) natuurlijk zie ik je de 2e en de 3e kom ik ook gezellie langs! ik las op mijn blog dat je vanavond naat Tina Turner gaat!!! het was helemaal gaaf hoor....heeeeeel veel plezier! groetjes Marije.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een super foto's Lea!! En wat wordt het al mooi zeg!!
  Denk dat we elkaar in april nog wel een paar keer tegen zullen komen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.