zondag 8 maart 2009

Magnolia

Het was een feestje de afgelopen twee dagen! Bijna 250 dames kwamen langs in Doorn om een aantal magnolia-workshops te volgen. Hieronder wij tweetjes voor aanvang van de eerste workshop gistermorgen. Het was voor ons al weer de derde keer dat we samen workshops geven, en we hebben er lol in. We vullen elkaar perfect aan, voor van de zomer hebben we dan ook nog leuke workshops op de planning staan.
Maar goed de workshop, laat ik nou vergeten zijn een foto van ons projectje te maken. Maar hieronder op de foto heb ik het in de hand; het is een opbergdoosje voor stempelafdrukjes. De
dames leerde het doosje maken, kregen uitleg over het inkleuren met Derwent-potloden en vervagen met terpetine. En we hebben ze laten zien hoe je met verschillende stempels weer nieuwe poppetjes kunt maken door ze te 'verknippen'. Moon aan het uitleggen hoe je het mooiste resultaat krijgt met inkleuren.
Het winkeltje wat we hadden ingericht in de koningshof, je kon dus op twee plaatsen winkelen. Hier zien jullie ook Monique, die zich voor de gelegenheid had gekleed als magnoliameisje Truke. Truke is de stempel die magnolis speciaal voor dit evenement heeft gemaakt en alle dames mee naar huis kregen.
En nog een foto van Marga en alle leuke nieuwe spulletjes die binnen waren. Vooral veel aparte bloemen, knopjes, lintjes, kralen en andere leuke frutsels.
Het was weer een en heel gezellig en geslaagd weekend. Als er iemand is die de werkbeschrijving nog wil hebben laat dan een berichtje achter. Oja en voordat ik het vergeet, gisteren hadden we ook nog een charmante klasseassistent: IVO, en dat was helemaal super!
Ivo bedankt voor al je hulp.

7 opmerkingen:

 1. Super Lee, wat was het gezellig he. Ik heb er echt van genoten en nog
  Liefs Moon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's Lea!!
  Vond het ook een erg geslaagde dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was inderdaad een geweldige dag! Voor een beginnend 'stempel en scrap kaartjes maakster' is er een hele wereld opengegaan!Helemaal vanuit Belgiƫ gekomen voor het magnolia event! En oa met een prachtig doosje naar huis gegaan!! Dank je het was een onvergetlijke dag!
  groetjes Chiara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was (weer) super, Lea.
  Heb genoten.
  Ingeborg

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lea bedankt voor je reactie op mijn blog. Ik heb gisteren alles afgemaakt. Ik heb het inderdaad reuze naar mijn zin gehad. Hoewel ik de meeste technieken al ken, vond ik de workshops erg leuk. Jij dus ook bedankt voor alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er uit als een superleuke dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoi lea

  ik heb je blog gevonden,was ik wel nieuwsgierig na,na zaterdag.bedankt voor de leuke workshop!groeten miranda

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.