donderdag 2 februari 2012

Loes en Lea Lost in LA

Als echte VIPs heb ik vandaag samen met Loes een Grand Tour door Los Angeles gemaakt (het bedrijf waarmee we gingen heette VIPtours). Al vroeg werden we bij ons hotel opgehaald om vervolgens rechtstreeks richting Hollywood te rijden. 
Daar natuurlijk als eerste het 'Hollywood sign' op de foto gezet. Onze buschauffeur ratelde aan 1 stuk door over filmsterren en plaatsen waar films opgenomen waren en plekken waar de moviestars graag vertoeven, en wij maar rondkijken of we geen echte filmsterren konden spotten, maar helaas het is niet gelukt om iemand te herkennen.

Op Hollywood boulevard hebben we het oude 'chinese theatre' gezien, met daarvoor de voet- en handafdrukken van oude filmlegendes.
En natuurlijk hebben we over de 'walk of fame' gelopen om de sterren te bekijken.
We vervolgde onze weg door 'Beverly Hills', de 'Sunset Strip' en 'Rodeo Drive' naar de 'Farmers Market'.
Ooit de eerste plek in LA waar boeren hun waar verhandelde..... nu een shoppingcentrum en plaats om te eten. Loes en ik hebben echter net buiten de Farmers Market een restaurantje uitgezocht om te lunchen, onze eerste 'burgers' in de States.... zoals jullie zien gaat het goed met mijn dieet!

 Vervolgens ging de weg verder door het 'Music Center', het 'Civic Center', 'Chinatown' richting 'Venice Beach'. Op zich een prachtig strand en boardwalk.... maar vol met vreemde mensen (en dan zeg ik het nog netjes) die een beetje zijn blijven hangen in de Hippietijd. Er werd volop wiet gerookt en we voelde ons er niet helemaal thuis met al die vreemde mannen achter ons aan, hahahaha, we waren blij weer in het busje te zitten!
Eind van de middag zijn we nog gestopt bij 'Fisherman's Village' waar we de heerlijkste icecoffee van deze vakantie op hebben, terug naar het hotel hebben Loes en ik terugkijkend op deze dag de grootste lol gehad.

Na nog een laatste keer gegeten te hebben bij Mimi's was het echt tijd om de koffer in te gaan pakken..... en oeps we hadden toch best veel spullen om in te pakken (meer dan we dachten), maar het zit er ondertussen allemaal in!
Morgenvroeg gaan we nog een keertje lekker ontbijten voordat we het vliegtuig in stappen naar het ijskoude Nederland!

Een laatste groet uit LA, Lea

7 opmerkingen:

 1. erg leuk allemaal daar ook van de beurs zijn leuke fotos
  ik zie julie morgen op schiphol
  joachim

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het ziet er leuk uit, en je dieet gewoon maandag weer de draad oppakken. je mag toch ook een keertje genieten na de 40 kilo. knap je hoor.

  groetjes de twins

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hallo lea,
  mooie fotot's,wat moeten jullie een lol en plezier hebben.
  Tot gauw, erik en henny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Lea
  Jammer dat het alweer voorbij is
  maar jullie hebben er wel van
  genoten dat is wel te zien aan
  de mooie plaatjes die je gemaakt

  groetjes en een goede vlucht

  Pa en Ma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat jullie die tour hebben gedaan en wat een ongelooflijk grote hamburgers hebben ze daar zeg!!! Die foto met Shrek vind ik wel heel erg leuk haha...En nu maar koukleumen, het is zo koud hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Lea, omdat ik altijd zo geniet van je clean and simple kaarten in de Cards Only, heb ik aan Ingrid gevraagd of je ook een blog hebt, en ja hoor. Dus nu weet je meteen hoe ik hier gekomen ben.
  Wat een leuk verslag van je hele USA avontuur, geweldig gaaf dat je daar geweest bent.
  Ik kom regelmatig ven een kijkje op je blog nemen.

  Groetjes, Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. he lea : )))
  alles goed?

  ik ga zaterdag naar doorn zie ik jou ook nog?

  lfs mij

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.