zaterdag 28 januari 2012

Los Angeles, day 5

De dag begon vroeg vanochtend, we hadden een ritje voor de boeg naar Chino; een plaatsje een stuk noordoostelijk van Los Angeles. We waren uitgenodigd door Prima marketing om een workshop te volgen in hun warehouse. De workshop met 1 van hun nieuwe lijnen was erg leuk, de spullen die we kregen waren nog leuker...... en ik, die nooit geen bloemen gebruikt op mijn scrapwerk, kon er geen genoeg van krijgen.
Na de workshop was er nog genoeg tijd over om een make and take te volgen.... en die was geweldig; een zomerse hoed opmaken met bloemen.... het is geweldig geworden! Nu moeten we eigenlijk nog de hoed dragen op de beurs de komende dagen want dan kunnen we leuke prijzen winnen!
Na ons bezoek aan Prima zijn we naar een outlet gegaan.... en daar heb ik wat leuke dingen gekocht.
De terugweg verliep door het drukke verkeer iets minder voorspoedig, maar we waren net op tijd bij ons hotel, we hadden 10 minuten om ons om te kleden en toen zijn we snel weer in de taxi gestapt om naar de VIP-party te gaan van Glitz, waar we uitgenodigd waren. Dat was heel erg leuk; erg goed gevulde goodiebags bij binnenkomst, de nieuwe lijnen kiezen aanschouwen en uiteindelijk een loterij waar zowel ik als Jolan prijs hadden.

Na de party zijn we gaan eten bij de Cheescake factory, we waren pas laat terug in het hotel! Morgen staan er weer leuke dingen op het programma.
Slaap lekker allemaal, groetjes Lea

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke hoed Lea, daar ga je beslist wel een prijsje mee winnen.
  Jullie hebben een fantastische tijd zo te lezen, geniet er met volle teugen van !!!

  groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oooh Lea, wat klinkt dit allemaal geweldig!! Geniet er lekker van, maar dat doe je volgens mij ook wel. Leuk om je dagverslagen te lezen. Ben nu alleen een beetje heel erg groen (zou dat van jaloezie komen??)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooie hoed. Daar zul je vast en zeker nog wel een prijs mee winnen.

  liefs heidie

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.