dinsdag 24 januari 2012

Los Angeles, day 1

Na al die feesten het afgelopen weekend was het vanochtend vroeg het bedje uit. Om half 5 ging de wekker. Joachim heeft mij weggebracht naar Schiphol, onderweg hebben we Jolan en Trui opgepikt. We waren mooi op tijd op Schiphol, waar Loes ook al was.
Ondanks alles wat we meegenomen hadden, zware tijdschriften en blikken stroopwafels, bleven we allemaal binnen het toegestane gewicht. Achter de douane heerlijk koffie gedronken en nog een klein beetje taxfree geshopt, altijd verleidelijk om een lekker geurtje te kopen!
Het vliegtuig vertrok redelijk op tijd.... het was een lange vlucht maar we hadden wel topplaatsen in het vliegtuig en dat maakt de reis net iets minder vermoeiend!
Na aankomt in LA hebben we een taxi genomen naar ons hotel Double Tree Suites by Hilton Anaheim Resort, een hotel zo ongeveer naast het Convention centrum waar het weekend de CHA begint. We hebben twee mooie ruime suites naast elkaar, met heerlijk Queensize bedden. Inmiddels was het rond 3 uur plaatselijke tijd (voor ons dus al middernacht).... we hebben de auto opgehaald en zijn vervolgens op zoek gegaan naar een Pedi-salon....... wat een luxe! Achterover geleund in heerlijke massagestoelen terwijl ondertussen je voeten gedaan worden. Ik moest even wennen aan de voetmassage, toch even wat giegelen, maar wat was het heerlijk en het resultaat, een french pedicure is helemaal leuk! We doen de hele vakantie verder slippers aan, want die nageltjes moeten wel geshowd worden.
Een heerlijk relaxed tijdverdrijf dus. Ondertussen hadden we wel honger gekregen, dus terug richting hotel en daar in de buurt wat gegeten bij de Overland Stage & Territorial Saloon. Om 21.00 uur waren we terug op de kamers, we waren toen zo'n 28 uur op, dus de hoogste tijd om ons bedje op te zoeken.... we vielen ook bijna om. Maar na een paar uur heerlijk slapen, toch midden in de nacht wakker.... 1 voordeel, tijd om dit berichtje te schrijven.
Groetjes Lea

5 opmerkingen:

 1. ooooh klinkt allemaal super en zo ziet het er ook uit!!! geniet ervan!!! dat is toch ieders scrappers droom naar de cha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat klinkt allemaal super. Ik wens jullie alle 4 heel veel plezier. Doe de dames de groeten van me.

  liefs Heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw dat klinkt super luxe in ieder geval, geniet ervan dames heel veel plezier !!!

  groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje Lea, ben hartstikke jaloers zeg!! Geniet er lekker van, enne, houd ons op de hoogte, zo leuk om allemaal te lezen. Groetjes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.