maandag 24 oktober 2011

My Minds Eye Lush

En nog een layout met My Minds Eye. Deze layout ingedeeld in 12 vakjes. De verschillende stukken dessinpapier gemat en vastgezet met stiksteekjes. Het papier is zo veelzijdig, erg fijn om een paar leuke layouts mee te maken. En gelukkig heb ik altijd gekke en mooie foto's genoeg!
groetjes Lea

zaterdag 22 oktober 2011

Girls just wanna have fun

De foto's die je op deze layout ziet zijn gemaakt door Rick (toen 8 jaar oud) Er waren veel foto's bewogen, maar gelukkig zaten er ook een aantal scherpe foto's bij. De foto's zijn gemaakt met kerst vorig jaar. Op de foto; ik samen met mijn nichtje Kim.
Papier wat ik gebruikt heb is van My Mind’s Eye Lush, Navy. Heerlijk luxe dessinpapier met structuur en flockmotieven. De titel heb ik uitgesneden met mijn Silhouette.
Have fun allemaal, Lea xxx

woensdag 19 oktober 2011

Gift wrapped christmas cards

De tweede workshop die ik gegeven heb tijdens de Fairytale was een kerstkaartenworkshop met het geweldig merk Jillibean Soup. Als eerste hebben we een doosje gemaakt uit maar 1 vel dessinpapier.... 
De bloemen op het doosje zijn zelfgemaakt van vilt en m.b.v. een nestabillitie.
In het doosje een 7-tal kerstkaarten..... maar er zat papier genoeg in voor nog wel 10 kaarten!


Er zijn nog enkele pakketten van deze workshop over.... heb je interesse stuur een mailtje naar paperandpictures@planet.nl (kosten 25 euro, inclusief digitale werkbeschrijving)

Groetjes Lea

zondag 16 oktober 2011

Foto's Fairytale

Ik heb een week vakantie gehad maar nu pas tijd voor een kort verslag van de Fairytale! 
Kort gezegd; het was geweldig! Al zeg ik het zelf; de workshops waren super, alle 18!! De teachers zowel de Nederlandse als de Amerikanen waren geweldig. Maar laten we de ruim 200 dames niet vergeten die er voor zorgen dat zo'n evenement in Nederland mogelijk is. Het was heerlijk om zoveel bekende maar ook nieuwe gezichten te zien! We hebben er met z'n allen een heerlijk feestje van gemaakt, een weekend met een 'gouden randje'.

Er zijn veel foto's gemaakt het weekend, maar ik was of te druk, of was mijn toestel vergeten of had gewoon even geen zin om foto's te maken, dus erg veel heb ik er niet...... maar toch een paar foto's om een idee te geven:
Als eerste een kijkje achter de schermen.... dit was de 'teachersroom' vanuit hier werd eigenlijk alles geregeld en heb ik de meeste tijd doorgebracht, de ruimte stond vol met dozen kits en materialen, op de grond zit Jody van Echopark, druk met zijn kits! 
Dit was een gedeelte van de dames die op zaterdag mijn workshop "all in the Papertray" volgde. Het was een korte workshop, maar de meeste slaagde erin om het project een heel eind klaar te krijgen in de beschikbare tijd.
Hieronder mijn voorbeeld van "All in the papertray". 
Op deze foto de drie dames (moeder en twee dochters) van Graphic 45. Wat een geweldige spontane en lieve dames waren dat. Ze staan hiernaast hun uitgestalde voorbeelden die ze meegenomen hadden, je bleef kijken. 
En dan een foto van de winkel op het event. We hadden geprobeerd zoveel mogelijk leuke spullen mee te nemen en volgens mij was dat ook wel aardig gelukt.

En dan de zaterdagavond...ongekend! 150 vrouwen die tegelijk aan het scrappen waren in de grote zaal.
Dat leverde een geweldig plaatje op. Alle buitenlandse teachers hebben een layout-workshop voor hun rekening genomen. En aan het eind was er een leuk album af!
Ook de loterij op deze avond was groots, er is een enorm bedrag opgehaald voor Pink Ribbon! En de prijzen vlogen echt door de zaal!

Hier nog een foto van mij en Trisha Ladouceur, zij heeft twee geweldige workshops met Prima Marketing gegeven, echt geweldige projecten.
Het was een super geslaagd weekend en de datum voor volgend jaar staat al weer vast: 5,6 en 7 oktober 2012...... zet het vast in de agenda want dit wil je niet missen.
groetjes Lea

vrijdag 14 oktober 2011

Douglas fotoshoot

Vandaag was het eindelijk zo ver; de fotoshoot bij de Douglas! Silvia had ons in juli al opgegeven! Helaas moest ze zelf afzeggen op het laatste moment, maar gelukkig wilde mijn moeder wel met me mee.
Eerst vanochtend even langs de kapper, je haar kan maar goed zitten toch?
Toen met een blote billen gezicht richting de Douglas waar we gezellig werden ontvangen en gelijk de make-up in konden. Na mooi opgemaakt te zijn begonnen we aan de fotoshoot. Ik mocht eerst, zo kon mijn moeder nog even de boel afkijken. 
Toch wel raar midden in de winkel poseren in allerlei standjes, hahaha... maar je bent zo met de fotograaf bezig dat je het eigenlijk niet eens in de gaten hebt; al die toeschouwers....Nou voorlopig hebben we even foto's genoeg!
En de laatste samen met mijn moeder!
groetjes Lea

woensdag 12 oktober 2011

MY LIL' MONSTER! Nikki Sivils

Little monsters heb ik dit project maar genoemd. Op de foto Rick en Kim die op een zonnige dag in het voorjaar, lekker bezig waren met waterballonnen, alles was nat zoals jullie zullen begrijpen, maar het leverde wel wat leuke foto's op.
De basis is een Papertray van 7-gypsies. Ik heb de vakjes beplakt met het papier van Nikki Sivils uit de MY LIL' MONSTER! collectie. Een geweldige nieuwe papierlijn met leuke kleurrijk dessinpapier en heel veel cardstockstickers. Vervolgens heb ik de foto's gemat, ook op dessinpapier, en die met foamboard opgeplakt om zo wat diepte te krijgen. 
De titel 'Monster' is een cut-out die ik nog op een stukje rood cardstock heb geplakt om het extra te laten opvallen.
Breng ook nog even een bezoekje aan het blog van Nikki Sivils voor nog meer inspiratie van mijn mede dt-girls!

 Een leuke herinnering aan een 'natte Nederlandse zomer'
Groetjes Lea

woensdag 5 oktober 2011

Fairytale..... het sprookje gaat beginnen....

Het is bijna zover.... vrijdag begint het Fairytale-event.... maanden van voorbereidingen en voorpret en nu is het eindelijk zover. Morgen de camper verder inladen (ja het is heel erg maar er moet zoveel mee dat het niet in de auto past)... maar ik slaap gewoon in het hotel hoor!!

Naast alle andere werkzaamheden geef ik het weekend ook nog twee korte workshops:
Een 7-gypsies Papertray, die we vullen met Bella blvd. papiertjes, echt mijn favoriet!!
 En daarnaast nog, de enige kaartworkshop op het event, kerstkaarten maken in een speciaal doosje met Jillibean!
De komende dagen dus geen tijd om te bloggen ben ik bang.... maandag ben ik terug met foto's van het weekend. Iedereen veel plezier en ik hoop een aantal van jullie te zien dit weekend!!
groetjes Lea