zondag 16 oktober 2011

Foto's Fairytale

Ik heb een week vakantie gehad maar nu pas tijd voor een kort verslag van de Fairytale! 
Kort gezegd; het was geweldig! Al zeg ik het zelf; de workshops waren super, alle 18!! De teachers zowel de Nederlandse als de Amerikanen waren geweldig. Maar laten we de ruim 200 dames niet vergeten die er voor zorgen dat zo'n evenement in Nederland mogelijk is. Het was heerlijk om zoveel bekende maar ook nieuwe gezichten te zien! We hebben er met z'n allen een heerlijk feestje van gemaakt, een weekend met een 'gouden randje'.

Er zijn veel foto's gemaakt het weekend, maar ik was of te druk, of was mijn toestel vergeten of had gewoon even geen zin om foto's te maken, dus erg veel heb ik er niet...... maar toch een paar foto's om een idee te geven:
Als eerste een kijkje achter de schermen.... dit was de 'teachersroom' vanuit hier werd eigenlijk alles geregeld en heb ik de meeste tijd doorgebracht, de ruimte stond vol met dozen kits en materialen, op de grond zit Jody van Echopark, druk met zijn kits! 
Dit was een gedeelte van de dames die op zaterdag mijn workshop "all in the Papertray" volgde. Het was een korte workshop, maar de meeste slaagde erin om het project een heel eind klaar te krijgen in de beschikbare tijd.
Hieronder mijn voorbeeld van "All in the papertray". 
Op deze foto de drie dames (moeder en twee dochters) van Graphic 45. Wat een geweldige spontane en lieve dames waren dat. Ze staan hiernaast hun uitgestalde voorbeelden die ze meegenomen hadden, je bleef kijken. 
En dan een foto van de winkel op het event. We hadden geprobeerd zoveel mogelijk leuke spullen mee te nemen en volgens mij was dat ook wel aardig gelukt.

En dan de zaterdagavond...ongekend! 150 vrouwen die tegelijk aan het scrappen waren in de grote zaal.
Dat leverde een geweldig plaatje op. Alle buitenlandse teachers hebben een layout-workshop voor hun rekening genomen. En aan het eind was er een leuk album af!
Ook de loterij op deze avond was groots, er is een enorm bedrag opgehaald voor Pink Ribbon! En de prijzen vlogen echt door de zaal!

Hier nog een foto van mij en Trisha Ladouceur, zij heeft twee geweldige workshops met Prima Marketing gegeven, echt geweldige projecten.
Het was een super geslaagd weekend en de datum voor volgend jaar staat al weer vast: 5,6 en 7 oktober 2012...... zet het vast in de agenda want dit wil je niet missen.
groetjes Lea

2 opmerkingen:

  1. Het was zeker een zeer geslaagd event.
    Op onze blog hebben we het boekje geplaats van printery-lijn en een layout die we gemaakt hebben met de lijn.

    op naar het volgend event.

    liefs de twins.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.