zaterdag 24 september 2011

Get well soon

Zoals ik van de week al zei; 'Get well soon' is een geweldige papierlijn van Nikki Sivils!
Naast de layout uit een vorig bericht, hier 3 kaartjes die ik met hetzelfde papier gemaakt heb.
Op het kaartje hieronder heb ik een wiebeloogje toegevoegd!
 Op de volgende kaart heb ik nog een paar extra burlap buttons toegevoegd, ook deze buttons zijn van Nikki Sivils!
Hopelijk heb ik ze niet nodig, maar mocht er iemand ziek worden, dan heb ik tenminste een kaartje op voorraad. Groetjes Lea

woensdag 21 september 2011

Ziek

Ziek, nee ik niet gelukkig! Maar mijn nichtje wel toen deze foto's gemaakt werden. Ze gloeide helemaal van de koorts en had een flinke snotneus, maar dat weer hielt haar er niet van om toch te glimlachen voor de foto.
De foto's heb ik al lang geleden afgedrukt, maar toen ik de Get Well Soon dessinpapiertjes van Nikki Sivils zag, wist ik dat dit papier perfect zou zijn voor deze foto's! Kijk op het blog van Nikki Sivils voor nog meer leuke voorbeelden van de andere DT-leden.

Later deze week nog 3 kaartjes die ik met deze collectie gemaakt heb!
Groetjes Lea

donderdag 15 september 2011

Hieperdepiep Hoera

De tweeling Rick en Kim zijn vandaag jarig! Ze worden alweer 9 jaar oud.
Ik heb voor allebei een kaartje gemaakt. 
Ik heb het dessinpapier 'My Lil' Monster' van Nikki Sivils gebruikt, leuk papier om snel een kaartje te maken. Op het kaartje voor Rick heb ik op 1 van de monsters van die bewegende oogjes gebruikt, zo leuk!
Kijk ook even op het blog van Nikki Sivils, deze maand hebben we Stacey Rodriguez als guestdesigner, zij heeft o.a. een prachtige layout en mini-album met dit papier gemaakt!

Veel van mijn tijd gaat nu zitten in de voorbereidingen van de Fairytale, het gaat helemaal leuk worden!
Nieuwsgierig neem een kijkje op de site van Paper and Pictures of volg ons op facebook! Ik ben druk sneakpeeks van alle workshops er op aan het zetten, stuk voor stuk zijn ze zo fantastisch!

Fijne dag nog allemaal, groetjes Lea

donderdag 1 september 2011

First Christmas

Superleuk dat ik het nu met jullie kan delen; 
de eerste eigen kerstlijn 'First Christmas' van Paper & Pictures.
De lijn bestaat uit wel 10 vellen dubbelzijdig designpapier! En als bonus zijn er ook blokjes op het formaat 6x6" te koop, erg leuk om kaarten mee te maken.
Heb je zin in een workshop met dit geweldige papier? Op 10 september geeft Loes er een workshop mee bij Paper & Pictures, er zijn nog enkele plaatsen vrij, maar die zullen wel snel gevuld zijn na deze sneak.

Verder ben ik erg druk met de workshops voor de fairytale.... het is al over 5 weken! Spannend hoor. De eerste bestellingen en materialen komen nu binnen, het begint weer een aardig pakhuis te worden in Doorn. Ik kan jullie nog geen sneaks laten zien van mijn workshops, maar ga ons volgen op de facebooksite van het event, daar verschijnen dagelijks nieuwe foto's. En heb je nog vragen... ook die kun je daar stellen! Wie ga ik allemaal zien op het fairytale event?

groetjes Lea