maandag 6 oktober 2008

Nog eentje om het af te leren


Kreeg net de foto's van Monique, Marjan en Ella toegestuurd, en leuk zijn ze allemaal.
Deze foto is gemaakt zondagavond in de friettent in Doorn. Een leuk einde aan een heel gezellig weekend. 

5 opmerkingen:

 1. Hallo Lea, ja het was een supergezellig en geslaagd weekend.Wij hadden het echt niet willen missen. Clean en simpel hebben we maandagmiddag afgemaakt met foto's en al. en de rest moet nog gebeuren. De wallen onder onze ogen zijn redelijk weggetrokken.
  Vandaag kregen we het dienstenrooster voor 2009 en gelukkig hebben we allebei geen dienst 12/13/14 juni dus boeken we ons als echte "queens"
  groetjes en hopelijk snel tot ziens bij trui
  De twins.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oooohhhh wat ziet het er gezellig uit allemaal Ik ben blij dat jullie het leuk gehad hebben maar hou op over die goodies want ik word vet jaloers van al dat goodiegepronk Wwhhaahhaaaa
  Die friettent daar kom ik wel overheen ha ha
  Liefs Moon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja het was erg gezellig afgelopen weekend.Leuk al je foto's met wat je gemaakt hebt. En het was erg gezellig, en lekker even bijgekletst met iedereen!
  Kun je me ook nog even de foto van die friettent sturen? Die zou ik ook wel graag willen hebben.
  Groetjes Nina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben met man en kids uit eten geweest. Moest doen alsof ik nog fris en fruitig was. Ha, ha ik was doodop....... Maar dat kon ik niet laten merken tuurlijk! Want idd volgend jaar weer!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha, ha, leuk Lea om telkens ff bij te lezen hoe het geweest is!! Heb inmiddels m'n kitjes opgehaald en ben zelfs al aan de slag gegaan met de Fabrics en Bobbins workshop! Boekje staat al op m'n blog ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.