zondag 8 juni 2008

Scrap-a-ganza


Het was in 1 woord weer super; heel gezellig met Jolan en Dorien ondanks dat we geen workshop bij elkaar zaten. Heel veel mensen weer gezien en gesproken. En dat maakt Scrap-a-ganza ook altijd zo gezellig.
De start was iets minder we reden natuurlijk weer niet in 1 keer goed naar het hotel, maar gelukkig waren we nog ruim op tijd voordat de eerste workshop begon.
Mijn eerste workshop was een layout workshop van Karin Burniston, altijd vol met leuke pop-ups en techniekjes en daarom ook voor haar gekozen. De dubbele layout is nog lang niet af, zoals alle workshops die ik gevolgd heb, daarom hierbij een foto van het voorbeeld van Karin. De tweede workshop was er eentje van Teresa Collins, met haar eigen papier en met 
gebruik van de Bind-it-all hebben we een mooi mini-album gemaakt. Helaas heb ik geen foto's gemaakt van het voorbeeld, en de mijne is nog lang niet af. Hij is wel gemaakt in mijn favoriete kleurcombinatie van rood en zwart en wit/crème. Naast het papier zaten er nog leuke bling-bling dingen in het pakket en het is een kwestie van wat foto's uitprinten en dan is het boekje zo klaar. 


In de middag was dan de albumtrack van Donna Downey. En eerlijk is eerlijk het workshoppakket viel een beetje tegen. Er zat een mooi album bij, maar de rest van de spullen was niet veel en een beetje overjarig. Gelukkig is Donna fantastisch en omdat de groep zo klein was, had ze alle tijd om gezellig te kletsen en haar ideeën met ons te delen. Ondanks dat het materiaal niet helemaal geweldig was, heb ik toch een begin gemaakt en ben ik er van overtuigd dat het uiteindelijk een erg leuk album gaat worden. Heb met Ilse afgesproken dat we 22 juni, als Donna bij Paper and Pictures komt, ons album meenemen en laten zien hoe ver we zijn, enigzins een stok achter de deur om er snel weer mee aan de slag te gaan. 

En toen was de middag alweer voorbij, met Ilse, Dorien en Jolan lekker een hapje gegeten. Zij hadden allemaal ook nog workshops voor savonds gepland, ik niet, en ben op mijn gemak een make-and-take gaan doen; een kubus beplakken. Erg leuk maar omdat 
ik geen foto's bij had ook nog niet helemaal klaar. Een tweede kubus heb ik mee naar huis genomen, omdat er geen andere leuk make-and-takes gedaan werden op dat moment.
En natuurlijk ook nog even geshopt, al viel het aanbod wel wat tegen, maar er blijft altijd wel iets aan je vingers plakken. Zo was dat bij mij o.a. leuke letterstickertjes van MM en de cornerrounder van zutter, een hoekenpons voor chipboard en plexiglas.

Als laatste heb ik nog een workshop van Karin Burniston gekocht om thuis te maken. Het zijn twee magneetborden met leuke layouts er op.  Het was een druk en vermoeiend dagje maar volgend jaar gaan we zeker weer!

4 opmerkingen:

 1. Die van Karen Burniston ziet er geweldig uit!
  Zij gaat zeker op mijn verlanglijstje voor volgend jaar SAG!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk verslag Lea en wat een leuke workshops. Misschien komen we elkaar de volgende keer weer tegen,

  groetjes Liezbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het was echt super gezellig op de SAG he!!!! ik vond het leuk je weer gezien te heben! tot gauw maar weer in Doorn! LOL! groetjes marije.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volgende keer ben ik ook weer van de partij! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.