zondag 29 juni 2008

Freubelen met FIMO

Vandaag bij Paper and Pictures de workshop met Moon Hulsman; Pins maken met fimoklei. Hier rechts op de foto samen met Jolan (links). Onder het genot van wat lekkers, zijn we heerlijk aan de gang gegaan met stukjes klei, het viel nog niet mee om mooie kegels te maken, maar dat is het makkelijke van klei je begint gewoon op nieuw. En als je eenmaal de slag te pakken hebt is er geen ophouden meer aan. Pins in allerlei varianten en knoopjes werden gemaakt.
Vervolgens werd alles een halfuurtje afgebakken in de oven. Waarna we een kaartje gemaakt hebben, met een pin erop en een kadozakje met een eigen gemaakte knoop. 
Moon had voor ons allemaal nog een kadootje in de vorm van een 
speldenkussen, gemaakt van leeg blikje tomatenpuree, zo konden we de gemaakte pins veilig mee naar huis nemen. 

7 opmerkingen:

 1. wat ziet dat er leuk uit! Dat lijkt helemaal geschikt voor een nieuwe verslaving hahaha lekker klusje om af en toe tussendoor te doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat onwijs gaaf die pins en knoopjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zeg, en ziet er ook heel gezellig uit. En ben het met Monique eens, ziet er uit als nieuw verslavingsmateriaal.

  groetjes Liezbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo leuk! Kom je het me snel leren?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zioet er erg leuk uit Lea. Laat ik al mijn fimo klei hebben weggegooid. Echt de hele mikmak. Dat was nu zeker goed van pas gekomen om het ook eens te gaan proberen. Groetjes Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Lea, was een gezellige dag. Grappig om mijzelf op de foto te zien. Ik vond dat iedereen ook erg leuke dingen gemaakt had. Ik heb zelf nog geen tijd gehad om aan de slag te gaan maar wie weet...... groetjes Jolan en to gauw

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.