zondag 5 mei 2013

Workshops!!

Hallo allemaal,
Zo dat is lang geleden... niet dat ik stil heb gezeten er is een hoop gebeurd in scrapbookland.
Allereerst zullen jullie misschien al wel gemerkt hebben dat ik al een aantal maanden geleden gestopt ben met het werken voor de bladen. Ik kan me niet meer zo vinden in hoe het blad zich heeft ontwikkeld, dus ben ik na vele jaren maar gestopt.

Dat betekende wel dat ik tijd kreeg voor andere leuke dingen, en zo heb ik mijn eigen bedrijfje opgericht: Creative Together workshops. De bedoeling is dat ik workshops ga geven op locatie, dus bijvoorbeeld bij personeelsverenigingen, hobbyclubs, winkels of bij je thuis. Heb je minimaal 6 personen bij elkaar en wil je lekker een dagje, middagje of avond creatief bezig zijn, bel of mail me dan voor de mogelijkheden.
Daarnaast verkoop ik de workshops ook die ik ontwikkel als een doe-het-zelf-pakket. Je krijgt dan alle materialen met een werkbeschrijving thuis gestuurd. Alle informatie hierover is verder te vinden op mijn facebookpagina

Omdat ik mij realiseer dat niet iedereen facebook heeft, zal ik ook hier de workshops plaatsen

Verjaardagskalender:
Een compleet pakket om een leuke verjaardagskalender te maken. Dus inclusief cardstock, dessinpapier, rubons, stickervellen, cardstockstickers, lintjes, stempel....etc...
Het pakket kost inclusief verzenden in Nederland 20 euro. Bij interesse stuur een mailtje aan wijchen@gmail.com


Zigzag album Prima
Een mini-album met ruimte voor redelijk wat foto's.
Een compleet pakket met cardstock, dessinpapier, stickervel en alles wat je verder nodig hebt om dit album te maken. Ook erbij een viltenhoesje waar je het album in kunt bewaren.
De prijs van dot album is 23 euro inclusief verzenden in Nederland. Bij interesse stuur een mailtje aan wijchen@gmail.com

Zigzag album Carta Bella
Het zelfde album als hierboven alleen met het frisse papier van Carta Bella. Ook inclusief een vilten hoesje om het album in te bewaren.
De prijs ook 23 euro inclusief verzenden in Nederland (nog slechts 2 beschikbaar). 
Bij interesse stuur een mailtje aan wijchen@gmail.com

Groetjes Lea

1 opmerking:

  1. Wat leuk Lea, dat je voor jezelf leuke dingen bent gaan doen, miste je inderdaad al in het scrap/cards tijdschrift. Wens je heel veel succes met je nieuwe dingen die je gaat maken.

    groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.