zondag 30 september 2012

Voorbereidingen Fairytale

Zo dat is lang geleden, maar dat wil niet zeggen dat ik stil heb gezeten. De tijd voor het bloggen schoot er helemaal bij in omdat ik zoveel heb zitten scrappen..... voornamelijk voor de Fairytale!

Volgend weekend is het al zover, al die dames in dat super hotel in Doorn, geweldige buitenlandse teachers die overkomen, het beloofd weer een feestje te worden.
Ik ga de enige kaartenworkshop geven, daarvoor gebruik ik ons eigen kerstpapier (van Paper & Pictures) simpelweg omdat ik nog geen mooier papier ben tegen gekomen.
Hieronder een sneakje....
Verder ben ik druk met het afmaken van powerpoints, alles inpakken, kadootjes regelen enzo... allemaal leuke dingen dus.

Dit weekend is het trouwens het openingsweekend van Paper & Pictures in Doorn. Na een grondige opruiming en verbouwing van de winkel staat alles er weer spik en span bij. Dit weekend staan de nieuwe stempels van different colours centraal. Er is een gratis workshop mee.... ook vanmiddag nog.
Dit heb ik ermee gemaakt:


een chocoladetaart in een pot! Leuk om zo kado te doen. Op het label staat de bereidingswijze (ook een stempel van DC). Omdat ik wilde weten of het recept goed is heb ik hem natuurlijk ook gebakken, iedereen die gisteren in de winkel was heeft mee kunnen smullen.

Later deze week meer.... ik heb nog zoveel te vertellen en te laten zien!
Fijne zondag nog, Lea


4 opmerkingen:

 1. Wat ziet dat er leuk uit Lea! Ik vind het altijd zo jammer dat Paper & Pictures zo ver bij mij vandaag zit (Bergen op Zoom). Maar eh....chocoladetaart in een pot?? Lepel je die eruit dan haha!! Groetjes Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super leuk idee. zodra wij bij ikea zijn gaan we zeker een paar potten inslaan. Het is een leuke pot om iemand kado te geven.

  groetjes de twins.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuk kado om te geven.

  liefs Heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Lea, wat leuk dat je een sneak(je) plaatst voor de fairytale! Mijn moeder en ik scrappen nu ongeveer anderhalf jaar, maar mijn moeder maakte daarvoor al jaren zelf allerlei soorten kaarten. We hebben ons dan ook ingeschreven voor jouw workshop en hebben er erg veel zin in!
  Meer sneaks!!! :-D
  Groetjes Mireille

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.