zondag 24 juli 2011

Fairytale event 2011

Al een tijdje staat er hiernaast <------- een grote knop met Fairytale. We zijn er met de meiden van Paper & Pictures al een hele poos mee bezig, het gaat het Scrapevent van het jaar gaan worden.
Vanaf vandaag zijn alle workshops en teachers bekend. Grote namen komen uit Amerika; Echopark, Pink Paisley, Graphic45 en als laatste is Trisha van Prima toegevoegd aan het toch al indrukwekkende lijstje. In totaal worden er 18 verschillende workshops op een dag gegeven en dat twee dagen lang.

Zelf zal ik ook twee workshops verzorgen.... de materialen zijn besteld. Ik heb twee prachtige merken waar ik mee ga werken; Bella Blvd. en Jillibean Soup!


Bella Blvd – ALL IN THE PAPERTREY

Lea Albers – enkel blok / 1.5 uur
Basis voor de workshop is een witte, houten papertrey. Hierin komen eigenlijk 6 kleine lay-outs te zitten. Voor deze workshop gebruikt Lea de vrolijke lijn FAMILY DYNAMIX van Bella BLVD. Lea heeft gekozen voor het thema “family”. Voor deze workshop; moet je dan ook 6 foto’s meenemen. Je krijgt er een compleet alphabet bij, dus als jij een ander thema aan deze workshop wilt geven kan dat! Leuk om te maken en een snel resultaat!

Jillibean Soup – GIFT WRAPPED CHRISTMAS CARDS

Lea Albers – enkel blok / 1.5 uur
Een hoes van papier, bijzonder van model, daarin een aantal grappig kerstkaarten. Wie Lea’s stijl kent, weet dat clean & simple echt haar ‘ding’ is. Dat, in combinatie met het grappige nieuwe kerstpapier CHRISTMAS EVE SCHOWDER van Jilliibean soup zorgt voor een fantastisch effect. Heel leuk om ook als cadeautje later na te maken! Misschien ook leuk om te weten… de pinguin op de nieuwe papierlijn is getekend door de dochter van Jill! Natuurlijk zullen in deze kit lintjes, knoopjes, embellishments van jillibean niet ontbreken!
Maar ga vooral ook een kijkje nemen bij de andere workshops, ze zijn allemaal erg de moeite waard moet ik zeggen. Hier staan alle workshopbeschrijvingen!
We hebben vanaf nu veel om te laten zien en we hebben er voorgekozen om Facebook als communicatiekanaal te gebruiken... en het voordeel van Facebook is dat je er ook gewoon gezellig kunt kletsen, erg leuk al die voorpret. Ga dus ook even een kijkje nemen op onze facebookpagina!
En wie weet zie ik jullie in oktober in Doorn? X Lea

1 opmerking:

  1. leuk leuk leuk! je project al in the papertray vond ik super gaaf : ) en mijn petje af hoe snel je alles verwerkt heb en online heb staan

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.