zondag 9 mei 2010

Magnolia Spring Event 2010

Het is weer voorbij, het Magnolia Spring Event 2010, en wat was het weer gezellig!
Twee dagen lang heb ik samen met Moon een workshop gegeven, zes groepen gezellig dames hebben we langs zien komen, tegenwoordig kennen we er al een groot aantal van. Deze keer hadden we gekozen voor een zgn. Never-ending-kaart, lijkt ingewikkeld en we hoorden ook regelmatig de dames zuchten als we het lieten zien, maar na een halfuurtje zat de basis van de kaart meestal al wel in elkaar, het is echt heel makkelijk als je weet hoe het moet (maarja is dat niet met alles, hahaha). En als extraatje maakten we ook nog een leuk kaartenstandaard mbv de Bind-it-all. En voor de afwerking hadden we gekozen voor de leuke piratenstempels van Magnolia.
Posted by Picasa
Ook in de winkel was het deze 2 dagen gezellig druk, de dames konden naast de workshops, in de winkel ook nog een leuke make-and-take maken. Gisteravond waren we met zijn allen moe maar voldaan, we zijn met zijn allen nog even snel wat gaan eten en toen naar huis toe. Natuurlijk kregen ook wij het workshoppakket met de Truke stempel mee, zodat ik vandaag ook aan de slag kan om de workshops allemaal te maken..... leuk!

Heel veel dames vroegen wanneer het volgende Magnoliaevent zal zijn, dat zal waarschijnlijk eind november worden. Begin november hebben we de Kreadoe en daarna zullen we zo spoedig mogelijk een datum prikken.
Voor iedereen een heel fijn weekend nog!
met creatieve groet, Lea

3 opmerkingen:

 1. wat een leuke foto's. En de workshops waren weer super. En ik weet nu eindelijk ook hoe Moon het gras maakt.LOL

  liefs Heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Lea,
  We hebben elkaar al ontmoet in de winkel en toen deed je ook een gave make and take.
  Je makt zulke leuke dingen! Fijn, dat je zo geniet van alles wat jullie doen! Jammer, dat Doorn niet om de hoek zit!
  Anders kwam ik zeker vaker, hoor!
  Groetjes, Jen.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.