zaterdag 31 januari 2009

Snoepwinkel

Het leek vandaag inderdaad wel een snoepwinkel bij Paper &Pictures in Doorn. Truike was net terug uit Amerika en had de allernieuwste scrapspullen meegenomen. Allemaal papier wat de komende weken binnen zal komen. Bij meer dan 70 merken had ze bestellingen geplaatst!!!!! Gelukkig dat ze gaat verhuizen naar een supergroot pand!
Wij, de Papergirlz, mochten uit de nieuwe spullen meenemen wat we wilde om weer mooie projecten voor het scrapbookmagazine en cards only te maken.
Zal morgen even een fotootje maken van alle spullen die ik heb uitgezocht! Ik ben de komende weken wel onder de pannen.

groetjes Lea

9 opmerkingen:

 1. Wat een gave spullen heeft Truike meegenomen he? Echt geweldig! Kan niet wachten tot alles de komende weken binnenkomt. :-) En zo leuk om alvast met de nieuwe spullen aan de slag te mogen. Bedankt voor je compliment. Jouw creaties in SBM zijn ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Lea, bedankt voor je leuke blogberichtje!! Ik vind je creaties erg mooi, wat leuk om elkaar dan zo 'tegen te komen'!!
  Ik ben erg benieuwd naar alle nieuwe spullen, als het goed is arriveerd hier aankomende week ook een leuke vlop.... :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kan niet wachten tot je de foto plaatst

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Lea
  Jammer dat we je gisteren gemist hebben bij P&P. Wij waren er 's middags. Je hebt weer leuke projecten gemaakt voor SBM.
  We hopen je snel weer te zien
  groetjes de twins

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hey Lea, het was weer gezellig zaterdag! en inderdaad ik volede me ook als een kind in een snoepwinkel!!! ik ben gisteren en vandaag al heerlijk aan de freubel gegaan!!!! :-) fijne zondag! groetjes marije.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja het was super en heel gezellig!! Veel plezier met je nieuwe papiertjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha Lea, was weer gezellig gisteren meis. En wat een mooie papiertjes allemaal hè!
  Veel succes met al je mooie spullies. Zie straks in het nieuwe Magazine wel weer wat je er allemaal voor moois van hebt gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Lea,
  Jammer dat ik er niet was, had graag foto´s van jullie gemaakt al kwijlend boven al dat lekkers.
  Maar ja er moest natuurlijk weer gewerkt worden na al die dagen op de CHA. We hebben zo verschrikkelijk veel besteld dat het inderdaad maar goed is dat Trui naar een groter pand gaat LOL.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.