woensdag 10 december 2008

Zo....dat is lang geleden...

Het is inderdaad lang geleden dat ik iets geschreven heb, terwijl er toch weer veel te vertellen is. Als eerste ben ik het laatste weekend van november weer op camp geweest met Royal Lemon, met 30 dames een heel weekend lang zitten scrappen en beppen, heerlijk gewoon. De workshop dat weekend was een album van het formaat 8 x 8 inch. Ik heb de basis van het album klaar. Ik ga het album gebruiken voor ' a week in my live'. Begin januari ga ik een week lang foto's maken van allerdaagse dingen en verwerken in het album.

Tussendoor ben ik bezig geweest met het maken van alle workshopkaartjes van 'christmas cards at the castle'. Hier onder de workshop van Jolan met falalapapier.

Kaartje van Paulien Bosch, het nieuwe BoBunny, een hele uitdaging voor mij; met babydoekjes en inkt aan de gang, maar het resultaat is hartstikke leuk geworden vind ik zelf.
Dan de workshop van Tiets, en ja jullie zien het goed zelfs ik heb een 'aardappelhoofdje' ingekleurd. Ga eens even goed nadenken wie ik blij kan maken met deze kaart.
En als laatste de workshop van Jeanet en Marije, het bovenste kaartje heb ik zelf verzonnen, het onderste kaartje is van hun workshop. Erg leuk om iets met zwart/wit te doen.

Ga eens gauw verder kijken wat ik jullie allemaal nog meer kan laten zien!
groetjes Lea

3 opmerkingen:

 1. Leuke kaartjes, Lea. Ziet er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn super leuk geworden Lea!!!!
  Ik denk dat het voor allen een heel erg leuk pakket was, om thuis te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ooooh helemaal super joh! ik heb de pakketjes aan mijn moeder gegeven en die was er super blij mee! ze heeft een hele middag samen met de buurvrouw lekker zitten freubelen! :-) groetjes marije.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.