vrijdag 7 november 2008

De nieuwe Cards Only


Het is even geleden dat ik hier een berichtje gepost hebt, maar ik heb het ook erg druk gehad de laatste weken. Veel gewerkt, veel dagen op cursus geweest, maar gelukkig ook veel gescrapt al kan ik dat jullie nog niet allemaal laten zien.
En hebben jullie het nieuwe nummer van Cards-only al gezien, nummer 4 is deze week op de mat gevallen bij de abonnees. Woensdag heb ik Truike van P&P geholpen op de Kreadoe, dat was weer een feestje om te doen. Het was hartstikke druk maar wel heel gezellig met Trui, Jolan en Antoinette, heb ook weer veel bekenden langs zien komen, Leuk! Zondag ben ik er ook nog een dagje dus kom gezellig langs als je in de buurt bent.

We hadden Cards-Only 4 ook bij op de Kreadoe, er was een ware run op. Echt het leek wel of iedereen het blad wilde hebben. En voor het eerst staan er ook kaartjes van mij in; twee pagina's vol met rood/wit/zwarte kerstkaarten, zo leuk om te maken.
Hoor graag wat jullie ervan vinden, groetjes Lea


5 opmerkingen:

 1. Gezellig, dan tot zondag, want dan kom ik lekker shoppen....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Lea, je kaartjes zijn toppie hoor! En gezellig dat je er zondag ook bij bent. groetjes Jolan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super dat je ook in Cards Only staat. Je hebt hartstikke leuke kaarten gemaakt. Ik vind het weer een superleuk nummer. Veel plezier op de Kreadoe vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vond je kaartjes gaaf Lea!!
  Wij zijn gisteren naar de KreaDoe geweest, was druk, maar super gezellig!
  Tot zaterdag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.