dinsdag 28 juni 2011

Babykaartjes My Minds Eye

Zoals beloofd nog twee kaartjes met My Minds Eye Alfabet Soup Girl. Het zijn geboortekaartjes geworden. Ook hier weer het dessinpapier met de hand vastgemaakt.
Het konijntje en de olifant zijn de chipboardfiguren die bij deze papierlijn horen.
En ook hier weer met restjes bijpassende enveloppen gemaakt. 
Ik ben snel weer terug met meet sneak peeks van Nikki Sivils....tussendoor erg hard aan het werk voor een nieuwe Cards Only. Mijn bureau ligt vol met papiertjes van Echopark (Dots & Stripescollectie) toch echt wel mijn favoriete lijn op dit moment... hebben jullie ook een favoriet op dit moment?

Groetjes en tot snel, Lea

zondag 26 juni 2011

Kaarten My Minds Eye

Een tijdje terug heb ik deze kaarten gemaakt met het dessinpapier van My Minds Eye Alfabet Soup Girl. De basis van alle kaarten zijn standaard witte kaarten en enveloppen (Action) Het leuke van MME zijn ook altijd de grote hoeveelheid leuke embellischments.
Op deze kaart zijn brads en chipboardfiguren gebruikt.
 Op deze kaart is een hele rij bijpassende knopen toegevoegd... de muzieknoten zijn ook van chipboard.
Het dessinpapier is vastgezet met naald en draad (enja allemaal met de hand, want met de naaimachine lukt het mij niet om het netjes te doen) De bloemen zijn ook weer van chipboard. Ik heb restjes gebruikt om de enveloppen te versieren.

Iedereen een mooie week toegewenst, aan het weer zal het niet liggen als ik de weermannen moet geloven! Later deze week nog 2 kaartjes uit deze 'serie'.
X Lea

vrijdag 24 juni 2011

Summer memories

Heerlijk zonnig deze layout vinden jullie niet? Gelukkig is het alweer bijna zover en vertrekken ook wij weer voor een paar weekjes richting Spanje om o.a. in dit zwembad heerlijk te genieten.
De foto's op deze layout zijn vorig jaar zomer gemaakt. 
Voor de layout heb ik gebruikt gemaakt van het dessinpapier en stickers van de Summerline van Nikki Sivils. De vlaggetjes heb ik allemaal los geknipt uit het dessinpapier, wat omgekrult en vastgezet met mini-bradjes. 
 Ook met het maken van deze layout heb ik mij laten inspireren door een sketch van Allison Davis, zie hiervoor haar site sketch-support. Op de kersjes van de ijsco's heb ik wat glossy accents aangebracht, zo komen de ijsjes er nog lekkerder uit te zien. En je ziet zelfs op een mannenlayout kun je gewoon roze papiertjes gebruiken, althans ik vind het niet storend.
Vorige week liet ik jullie al een sneak peek zien van 'School is Cool' een nieuwe lijn van Nikki Sivils.
De tweede lijn die ik jullie kan laten zien heet 'My Lil' Monster'!!
Deze lijn bevat leuke papiertjes voor jongens en meisjes voor alle 'monster-foto's'. Dit is 1 van de nieuwe dessinpapiertjes.
En dit is de badge die hoort bij deze nieuwe lijn. Plaats deze badge op je blog en op je facebookpagina en wie weet win jij deze collectie voordat hij ook maar in de winkel ligt!!!!
Met monsterlijke groeten, Lea

donderdag 23 juni 2011

You are beautiful

Vorige maand heb ik weer eens veel foto's gemaakt van o.a. mijn nichtje Kim. Deze foto's heb ik verwerkt op een dubbele layout (kan je lekker veel foto's op kwijt)

Het dessinpapier wat ik gebruikt heb is Beatrice van Nikki Sivils. Ook de (letter) stickers en 'burlap buttons' zijn van Nikki Sivils

 De journaling heb ik met de printer op kraft-cardstock geprint en later in reepjes gesneden. Voor deze layout heb ik gebruikt gemaakt van een sketch van Allison Davis, neem eens een kijkje op haar site: sketch support voor de meest geweldige sketches!
Voor een leuk accent heb ik ook nog wat steken geborduurd op de layout!
Kijk vandaag ook eens op het blog van Nikki, daar staan nog veel meer leuke projecten op van mijn mede Designteam-leden. Een reactie hier of op het blog van Nikki vind ik altijd wel erg leuk!

Morgen ben ik weer terug met weer een andere dubbele layout!
Met creatieve groeten, Lea

dinsdag 21 juni 2011

Nieuwe workshop Gypsie Girl!!

Hallo allemaal, 
Even jullie aandacht nog een keer voor het volgende:

Binnenkort geef ik weer een workshop bij Paper & Pictures in Doorn!
We hebben de workshop Gypsie Girl genoemd..... maar er kunnen natuurlijk ook jongens of mannenfoto's in dit album.

 Een lekker dik chipboard minialbum (4 x 4“). We gebruiken voor dit album het papier uit de Lille collectie van 7-gypsies. In het album is genoeg plaats voor foto’s en voor journaling. We verwerken veel tabjes en tags in alle soorten en maten in dit album. Het is een korte workshop (halve dag) en ook goed te doen voor beginnende scrappers.

Ik geef de workshop op  zaterdag 16 juli 2011,
 je kunt er voor kiezen om smorgens of smiddags de workshop te volgen.           
 Prijs: €19.95 incl alle materialen, waaronder een stempelset van 7 gypsie.
Opgeven kan via de website van Paper & Pictures. 

Misschien tot dan?  groetjes Lea

zondag 19 juni 2011

Vaderdag vandaag

En ook bij vaderdag hoort een kaartje.
Dit kaartje is gemaakt met het dessinpapier Beatrice van Nikki Sivils.
Kijk ook eens op het blog van Nikki Sivils daar staan nog veel meer vaderdagskaarten op.
Leuke dag allemaal, groetjes Lea

dinsdag 14 juni 2011

News Nikki Sivils

Het is weer zover.... de eerst sneak peaks zijn er! Volgende maand is er weer de CHA, de grote hobbybeurs in Amerika waar alle scrapbookfabrikanten met hun nieuwe lijnen komen. Nikki Sivils heeft weer met 5 nieuwe papierlijnen gemaakt.
Ik mag jullie er alvast eentje laten zien: "School is Cool"
En hier is dan de nieuwe collectie die naast alle leuke dessinpapiertjes op 12 x 12 en 6 x 6 inch ook bestaat uit punch-outs, 6 verschillende alfabetletters op 1 stickervel en een extra bijpassend stickervel. Voor het eerst worden er ook complete kits verkocht.
Ik heb begrepen dat alles deze week binnen komt bij Nikki Sivils, het zal dan zo snel mogelijk ook hier naar toe komen, ik kan niet wachten om de papiertjes in handen te krijgen.
Oja had ik jullie al verteld van het samenwerkingsverband met Unity Stamps? Unity Stamps heeft bij iedere nieuwe lijn van Nikki Sivils bijpassende stempels ontworpen...... geweldig toch?!

Als laatste nog een kaartje wat ik gestuurd heb aan mijn buurmeisje die naar een nieuw appartement is verhuisd. Het kaartje is gemaakt met we are familypapers van Nikki Sivils.

later deze week meer layouts en kaartjes!
groetjes Lea

zaterdag 11 juni 2011

Crop & High Tea

Vandaag was de eerste Crop met High tea bij Paper & Pictures, maar zeker niet de laatste!
De dames hebben heerlijk de hele dag zitten scrappen in de winkel, ik heb behoorlijk wat leuke lootjes voorbij zien komen. En zeg nou zelf wat is er nou makkelijker dan scrappen in de Scrapbookwinkel? Als je iets te kort komt of net dat ene papiertje mist…. even de winkel in en er kan weer verder gescrapt worden. Ook zie je leuke ideetjes bij elkaar; 1 dame begon met het stansen van vilten bloemen…. en vervolgens heb ik vele vilten bloemen voorbij zien komen.
Tussendoor nog een leuke make and take gedaan die Jolanda voor ons gemaakt had; erg leuk weer!
En toen was het tijd om de tafels leeg te maken voor de  High Tea!
Wat een heerlijke dingen kwamen er op tafel; veel zoet, lekker taartjes,  zelfgemaakte cupcakes door Daphne, scones gebakken door Trui maar ook heerlijke hartige sandwiches en quiches. Er kon nog getoast worden met een glaasje bubbels en natuurlijk was er Thee (zou ik bijna vergeten).
Houd de website in de gaten want we gaan dit zeker in het najaar herhalen, we prikken zo snel mogelijk wat nieuwe datums! 
Misschien tot dan!? 
Groetjes Lea

woensdag 8 juni 2011

Bella Boulevard

Hier heb ik een foto gebruikt die gemaakt is op de dag dat ik 40 werd, helemaal klaar voor het feest wat er die avond zou zijn.
 

Materiaallijst: Bazzill Basics Cardstock wit| Bella blvd. dessinpapier Socialite | Bella blvd alpha + bits stickers, Blooms a Bella en Bling | Gele brad | Ranger Glossy Accents

De foto heb ik niet in zijn geheel vastgeplakt, de boven en linkerkant heb ik opengelaten zodat daar de journalingkaarten onderschoven kunnen worden. De journalingkaartjes zijn stickers maar zijn hier eerst geplakt op cardstock. Met bling heb ik een accent aangebracht boven het glas. Ook heb ik Glossy accents gebruikt om de bubbles in het glas en de spatters er boven extra volume te geven.




Materiaallijst: Bazzill Basics Cardstock wit en kraft | Bella blvd. dessinpapier Midterm | Bella blvd alpha + bits stickers | Witte brad | American Crafts thickers | Heidy Swapp letterstickers

Een van de eerste schoolfoto’s van mijn neef en nichtje, die moest natuurlijk ook gescrapt worden.
Van alle dessinvellen uit deze serie heb ik vierkanten gesneden van 6 x 6 cm, alle hoeken heb ik afgerond met een hoekenpons. De foto heb ik eerst gemat op dessinpapier en daarna op kraft cardstock. Ook hier zijn de hoeken afgerond. Links onder de foto je ruimte gelaten om een journalingkaartje toe te voegen. 

Ik ben druk aan het scrappen voor het nieuwe scrapbookmagazine... maar op die projecten moeten jullie nog even wachten. Met creatieve groet, Lea

zaterdag 4 juni 2011

Sassafras Mix and Mend


Voor het eerst heb ik en aantal foto’s gescrapt uit mijn eigen kindertijd. Hiervoor heb ik de oude foto’s eerst ingescand en daarna opnieuw afgedrukt. 

Materiaallijst: Bazzill Basics Cardstock wit en kraft| Sassafras dessinpapier Mix and Mend | Sassafras mix and Mend mix journal tags, mix flag banners, in a stitch blossoms, cardstock stickers en chipboard garden bits blues | Nikki Sivils burlap buttons | Brads | Kantjes | Borduurzijde | Lint | Gehaakte bloem| Nietmachine| Naaimachine

Deze papierlijn van Sassafras bevat een aantal dessinvellen waarop eigenlijk een kant en klare layout is gedrukt. Je zou kunnen volstaan met het toevoegen van een foto en een tekst. De embellischments zijn namelijk al voorgedrukt op het papier. Maar dit maakt het wel erg saai. Wat ik hier gedaan heb is op beide layouts goed naar het papier gekeken en de embellishments die erop staan zijn in het echt nogmaals toegevoegd. Dus waar een stiklijn was getekend is de lijn genaait of geborduurd. Daar waar kant of lint was getekend heb ik kant of lint toegevoegd. Zo ook met nietjes, knopen en stukjes stof.
Het is natuurlijk niet helemaal hetzelfde maar het helpt je aardig op weg.
Tussen de embellishments heb ik ruimte gelaten om journalingkaartjes toe te voegen. Hier heb ik journalingblokken geprint op kraftpapier.
De vlagbanner is een sticker, maar deze banner heb ik eerst op wit cardstock geplakt en vervolgens uitgeknipt en de punt omgekruld. Hierdoor krijg je een beetje diepte in de layout. Achter de foto op de layout ‘Birthday Girl is ook plaats voor extra journaling, ook hier is een sticker geplakt op cardstock en vervolgens uitgeknipt.

Ik vind dit een geweldige lijn van Sassafras, en heb nog wel wat velletjes liggen, ik ga vast nog meer layouts hiermee maken. Met zonnige groet, Lea