donderdag 10 maart 2011

Even bijkletsen....

Hallo allemaal,
Weer een weekje niets van me laten horen of laten zien...terwijl er toch genoeg te vertellen is.
Allereerst de nieuwe Cards Only ligt weer in de winkel, weer helemaal vol met nieuwe kaartjes, waaronder een aantal van mij :-) En op de cover een kaart van Moon!
En hebben jullie ook de schuifkaarten gezien die er in staan? De meiden van het DT hadden allemaal een zelfde schuifkaart gemaakt... nou we hebben een ware rage ontketend volgens mij, de schuifkaarten vliegen de winkel uit, hahahah wel erg leuk om te merken dat wij blijkbaar zo toch lezeressen op een idee brengen.
 
Afgelopen zaterdag was de workshop Cards & Gifts van Moon en mij bij Paper & Pictures. Het was weer een succes, en voor het eerst hadden de dames ook bijna alle projecten af.

We hebben gelijk weer een datum geprikt voor een nieuwe workshop:
Zaterdag 23 april (de zaterdag voor Pasen) gaan we op verzoek POP-UP kaarten maken.
Kijk voor meer informatie op de site van Paper & Pictures, de nieuwe workshops voor de komende tijd zijn er vandaag op gezet.

Ik heb de afgelopen dagen de blaren op mijn vingers gescrapt, echt stapels kaarten en layouts liggen hier klaar. Helaas kan ik ze nog niet allemaal laten zien, het merendeel is allemaal DT-werk, maar ik beloof de komende dagen wel wat kaartjes te showen.

Groetjes Lea

5 opmerkingen:

  1. ben heel benieuwd wat voor moois je er allemaal weer bij hebt zitten : )
    morgen ga ik een dagje P & P.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij zijn ook heel benieuwd. we zien het terzijne tijd wel hier of daar

    groetjes de twins

    BeantwoordenVerwijderen
  3. may be you are aware of this already but, i typed out a very long feedback and it got removed, precisely why was that?


    my weblog :: urban-off.com

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.