zaterdag 30 januari 2010

Nieuwe spullen

Voor me liggen 3 nieuwe scrapbooklijnen rechtstreeks uit Amerika.
Het zijn 'monsterpakketten' van nieuwe lijnen die binnenkort
in de winkel zullen liggen.
Aan mij de eer er alvast iets moois mee te maken voor het Scrapbookmagazine.

Wat heb ik dan liggen?
Als eerste een heel nieuw merk Nikki Sivils; Willow Bee

En twee lijnen van Bella Boulevard; Man at the House en All Inclusive.

Mijn handen jeuken, dus ik ga snel foto's uitzoeken en af (laten) drukken,
dan kunnen we aan de slag.
Groetjes Lea

vrijdag 29 januari 2010

Scrapbookmagazine februari/maart 2010


Ja hij is er weer, het nieuwe scrapbookmagazine, morgen gelijk maar meenemen als we toch in Doorn zijn. Ook ik ben heel benieuwd wat er allemaal weer voor leuke projecten in staan.
Fijn weekend allemaal, Lea

zondag 24 januari 2010

Family Recipes

Posted by Picasa
Op het forum van Royal lemon plaatst Corinne regelmatig leuke ideetjes voor inspiratie. Zo ook een link naar de beschrijving van dit album. Ik heb er voor gekozen om er een leuk recepten-album van te maken.
Het papier wat ik gebruikt heb is een oudere lijn van Teresa Collins; Bon Appetit. Verder gebruikt kraft enveloppen. Nu gauw gaan vullen met allerlei lekkere recepten.
Groetjes Lea

woensdag 20 januari 2010

Winnaar Blogcandy!

Om het jaar goed te beginnen verloot ik een exemplaar van het boek Scrapcards 3 Cards & Gifts.
Om zo eerlijk mogelijk te loten heb ik gebruik gemaakt van Random Number Generator, ik probeer het resultaat daarvan al een uur lang op mijn blog te krijgen, maar het zal wel aan mij liggen (Blond) maar het lukt me niet, hahahaha
Maar het resultaat was nummer 15 !! En als ik goed geteld heb is dat Chantal! Chantal stuur mij even je adresgegevens, dan zorg ik dat het boek zo snel mogelijk op de post gaat. Je kunt mij mailen op wijchen at gmail dot com.
Groetjes Lea

zondag 17 januari 2010

Papergirlz

Vandaag was het dan zover, een bijeenkomst met alle Papergirlz in Doorn.
Gewoon even gezellig bijkletsen en lol maken samen. Erg vaak komt het niet voor dat we allemaal in de winkel zijn, meestal alleen met grote evenementen en dan hebben we het veels te druk om te kletsen.
En zoals jullie zien heb ik ook nog wat gedaan, ben zo ongeveer de hele dag bezig geweest met het maken van het roze doosje (zie vorige post), alles wat fout kon gaan , ging fout! hahahaha

En natuurlijk zoals altijd als we samen zijn met zijn allen; er was weer heerlijk eten bij, deze keer een tapaslunch!
Posted by Picasa
Dames dit moeten we zeker veel vaker doen!
Het was echt een ontspannende middag, groetjes Lea

Lief!


Het zat niet mee met het maken van dit doosje, maar uiteindelijk is het dan toch gelukt.
Ik heb dit doosje gemaakt met de scorpal, het doosje 'vouw' je open en binnenin is ruimte voor een klein kadootje.
In dit geval zitten er babysokjes in van Lief! Klein kadootje voor een collega.

Groetjes Lea
Posted by Picasa

Stoere jongenskaarten


Deze kaarten hebben al een tijdje geleden in de CardsOnly gestaan, maar ik heb ze jullie nog niet laten zien.
Stoere kaarten met brads in de vorm van schroeven. De 'tandwielen' zijn gestanst uit verschillende kleuren foam.
Ik beloof dat ik deze week ook nog kom met wat nieuw werk!
Ben erg druk aan het freubelen op mijn opgeruimde zolder!
Vandaag zitten we met alle meiden die meewerken aan de tijdschriften Scrapbookmagazine en Cards Only in de winkel in Doorn. Beetje brainstormen, beetje freubelen, beetje leren van elkaar maar vooral veel kletsen en lol maken verwacht ik!
Morgen meer! groetjes Lea

Posted by Picasa

zaterdag 16 januari 2010

Magnoliaweekend Workshops


In november organiseerde we in Doorn voor de tweede keer een Magnoliaweekend, en het was weer een groot succes!
Samen met Moon heb ik 2 dagen lang workshops gegeven, we hebben een groot aantal dames voorbij zien komen en geleerd hoe ze een leuke 'mini-ordner' konden maken,
het was een klein formaat boekje (kaart) met daarin twee platte doosjes waar receptenkaartjes of een kadootje in gestopt kunnen worden. De andere workshops waren een memohouder en een hele uitgebreide kaart met veel flapjes en envelopjes.
Zelf had ik deze workshops ook mee naar huis gekregen (samen met de speciale magnoliastempel), alleen zoals zo vaak verdwijnen die workshops ergens op zolder. Nu heb ik laatst opgeruimd en voorgenomen al deze hele leuke projecten eens (af) te maken.
En voor de liefhebbers van Magnolia; in april organiseren we weer zo'n leuk event in Doorn!

Fijn weekend nog allemaal, groetjes Lea
Posted by Picasa

woensdag 13 januari 2010

Nog een kadootje!


Deze keer geen kadootje voor mij maar voor mijn schoonzusje die jarig is vandaag. Ik had dit workshoppakketje nog liggen thuis. Deze aangeklede koffiemok kon gemaakt worden in de winkel in Doorn bij de presentatie van het boek Scrapcards 3. Toen had ik er geen tijd voor maar heb natuurlijk wel een pakketje meegenomen naar huis.
In de mok zitten zakjes voor warme chocolademelk te maken, in de kleine doosjes geld!
Fijne dag nog allemaal, Lea

maandag 11 januari 2010

Kadootje

Kijk eens wat ik met de feestdagen gekregen heb van mijn vriendinnetje Moon;
Kaarsen en een luciferdoosje, en omdat Moon weet dat ik iets met uiltjes 'heb' heeft ze die verwerkt op zowel het doosje als op de kaarsen. Het uiltje op de kaarsen is een pin gemaakt van fimo-klei, helemaal geweldig toch?

Met creatieve groet, Lea

All Boy


Layout met in de hoofdrol mijn neefje Rick, hier op de foto nog 6 jaar! Aan de linkerkant heb ik een filfolder gemaakt waar de journaling een plekje heeft gekregen.
De layout is gemaakt met papier van Fancy Pants; Rough en Tough. Het is een fantastische lijn voor stoere jongenslayouts, ik heb de hele lijn nog thuis liggen, dus er komen vast nog meer projectjes met dit papier langs.
Groetjes Lea

zondag 10 januari 2010

Cards Only 11

Cards Only 11 ligt al weer een weekje in de winkel. Vol met winterse kaartjes en een hoop leuke stempelkaartjes.

En omdat de nieuwe Cards Only in de winkel ligt kan ik jullie wel een aantal kerstkaartjes laten zien die ik gemaakt heb voor de vorige Cards Only.

Kaartjes zijn gemaakt met het papier van American Crafts: Merrymint.

donderdag 7 januari 2010

Uit de categorie: Spoil yourself


Ja ik heb vandaag maar eens iets leuk voor mij zelf gekocht; een macbook. Stond al erg lang op mijn verlanglijstje.
En mijn oude laptop kreeg een beetje keuren, dus tijd voor een nieuwe. Ik laat het bij dit korte berichtje want ik ga gauw weer verder met het installeren van software en verder spelen met mijn nieuwe speeltje, hahaha..
Met digitale groet, Lea

40 jaar getrouwd

 
Posted by Picasa


Afgelopen oktober waren mijn ouders 40 jaar getrouwd. Voor de uitnodiging heb ik toen een aantal foto's gemaakt. Deze foto's heb ik ook gebruikt voor deze layout.
Het cardstock wat ik gebruik hebt is van Jillibean Soup (zowel de achtergrond als de filefolder) Het roze in de uiltjes heb ik benadrukt met glitter in een hardroze kleur. Op de filfolder heb ik een randje stiksteken aangebracht ook in het roze.
In de filefolder is ruimte om nog een aantal extra foto's te bewaren.
Fijne dag weer allemaal! Lea

woensdag 6 januari 2010

Daisy Bucket Loves me Loves me not

 
Posted by Picasa


Al een tijdje terug heb ik dit mini-album gemaakt. Gebruikt heb ik de Loves me, Loves me not collectie van Daisy Bucket, het is een lijn van vorig jaar, maar hier en daar nog wel te krijgen. Het album bevat foto's van Linda en Leon, een jong en verliefd stel (de dochter van mijn collega). Basis is een strook karton wat tot een zigzag is gevouwen. Voor- en achterkant gemaakt van grijsboard bekleedt met dessinpapier. Het was een erg leuk projectje om te maken.
Groetjes Lea

maandag 4 januari 2010

Daisy Bucket Delight Cards Only Kit!

 
Posted by Picasa


Voor Paper & Pictures heb ik een tijdje terug al een aantal voorbeelden gemaakt met het papier van Daisy Bucket. Dit papier zat samen met een hele boel andere leuke spulletjes in een Cardkit. Deze Cardkit is inmiddels allang uitverkocht, maar ik wilde jullie mijn kaartjes toch nog even laten zien.
Groetjes Lea

zondag 3 januari 2010

Happy 2010

Aan al mijn bloglezers (en dat zijn er best veel heb ik gemerkt ;-)) een goed, gelukkig en gezond 2010 toegewenst!
Hebben jullie ook het gevoel dat de tijd voorbij vliegt? Nou ik wel... ik weet nog dat we de jaarwisseling 1999/2000 met een groot feest vierde en het land op zijn kop stond vanwege allerlei zaken die wel eens mis konden gaan, en nu is het alweer 10!!jaar later. Waar is die tijd gebleven? Maar goed, 2010 dus! Ik heb maar besloten dat 2010 een nog beter jaar gaat worden dan 2009 wat al een topjaar was. Vorig jaar kende alleen maar positieve dingen; een leuke baan met genoeg uitdagingen, nieuwe mensen leren kennen, vriendschappen die intenser zijn geworden en eindelijk weer eens een heerlijke lange zomer!

En om het jaar maar eens goed te beginnen: heb ik een leuk kadootje voor jullie!
Zoals de meeste van jullie wel weten is in november het boek Scrapcards 3 Cards & Gifts uitgekomen, ook van mij zijn er de nodige projectjes in te vinden! Laat voor 20 januari een reactie achter op dit berichtje en ik verloot een exemplaar van dit nieuwe boek onder de inzendingen. Is dat geen goed begin?

Geniet van het leven, groetjes Lea