zondag 28 december 2008

Cards only 5

Jaaaaa!!! het is alweer zover Cards Only nr. 5 is uit! In verband met de feestdagen iets eerder dan verwacht, zo hebben jullie allemaal wat leuks te lezen in de kerstvakantie.
En omdat nr. 5 uit is kan ik jullie mijn kerstkaartjes uit nr. 4 laten zien:
groetjes Lea

woensdag 24 december 2008

Fijne feestdagen en een goed 2009

Ik wil al mijn lezers van mij blog fijne kerstdagen en een goed 2009 toewensen. Ik hoop dat het nieuwe jaar brengt wat jullie ervan verwachten......  
Speciaal wil ik nog iedereen bedanken die mij verrast heeft met een (zelfgemaakte) kaart. Heel lief dat jullie aan ons hebben gedacht.

groetjes Lea

woensdag 10 december 2008

Sinterklaas/ kerstkadootje


Ik dacht dat Sinterklaas ons huis dit jaar zou overslaan, maar kijk eens wat ik met de post heb gekregen....
Als verassing lag daar in eens een heel lief uiltje in de brievenbus, inmiddels hangt het in onze kerstboom. Sinterklaas; nogmaals bedankt!

Maya Road workshop Fairy tale weekend

Het is alweer even geleden het Fairy taleweekend in Doorn. Maar eindelijk heb ik mijn eerste workshop helemaal klaar. het is een wing-boekje van Mayaroad met papier van Pink Paisley, de spulletjes bij deze workshop waren echt helemaal te gek. 


En hebben jullie het nieuwe scrapbookmagazine al gezien? Het zal een deze dagen in de winkel liggen, van mij in dit nummer een mini-album en layout met het nieuwe papier van BoBunny en een kaartenmap om al je kerstkaarten in te bewaren. 
Groetjes Lea

Zo....dat is lang geleden...

Het is inderdaad lang geleden dat ik iets geschreven heb, terwijl er toch weer veel te vertellen is. Als eerste ben ik het laatste weekend van november weer op camp geweest met Royal Lemon, met 30 dames een heel weekend lang zitten scrappen en beppen, heerlijk gewoon. De workshop dat weekend was een album van het formaat 8 x 8 inch. Ik heb de basis van het album klaar. Ik ga het album gebruiken voor ' a week in my live'. Begin januari ga ik een week lang foto's maken van allerdaagse dingen en verwerken in het album.

Tussendoor ben ik bezig geweest met het maken van alle workshopkaartjes van 'christmas cards at the castle'. Hier onder de workshop van Jolan met falalapapier.

Kaartje van Paulien Bosch, het nieuwe BoBunny, een hele uitdaging voor mij; met babydoekjes en inkt aan de gang, maar het resultaat is hartstikke leuk geworden vind ik zelf.
Dan de workshop van Tiets, en ja jullie zien het goed zelfs ik heb een 'aardappelhoofdje' ingekleurd. Ga eens even goed nadenken wie ik blij kan maken met deze kaart.
En als laatste de workshop van Jeanet en Marije, het bovenste kaartje heb ik zelf verzonnen, het onderste kaartje is van hun workshop. Erg leuk om iets met zwart/wit te doen.

Ga eens gauw verder kijken wat ik jullie allemaal nog meer kan laten zien!
groetjes Lea